Onderhoudsadvies - Fides Schoenmode

De schoen is het meest onderschatte kledingstuk in de garderobe. Kleding wast u regelmatig, maar hoe vaak verzorgt u uw schoenen? Uw schoen heeft het namelijk zwaarder te verduren dan menig ander kledingstuk. Ze zijn laag bij de grond en dragen u dagelijks door weer en wind, door plassen en modder naar de plaats van bestemming. Daarnaast is de schoen ook nog eens een kostbaar kledingstuk. U heeft meer en langer plezier van uw schoenen, wanneer u ze goed behandelt, regelmatig onderhoudt en verzorgt.

Voor vrijblijvend onderhoudsadvies kunt u bij ons altijd binnenlopen.

Of klik op link "onderhoudstips" voor onze lijst van 10 onderhoudstips.

scroll up
scroll down
 
Fides Schoenen spacer - spacer Grotestraat 216 spacer - spacer 5141 HE Waalwijk spacer - spacer Telefoon: tel. 0416 332817 spacer - spacer contact@fides-schoenmode.nl
Platipus